2008-10-18 14 瀏覽
今日 1:30pm Thxdtsdd 又來到旺角搵食, 之前到兆萬中心睇玩具就很多了, 今次就去 8 樓的小飛象葡國燒烤餐廳吃午餐, 可以始終係上樓食店, 客人不多, 不多於 10 檯客人. 所以服務員的招呼都不錯, 上菜也很快!我們 2 人點了兩個不同的午餐, 大家都揀了羅宋湯, 味道跟其他餐廳分吃不大, ok 啦! 蒜溶包幾香口, 好吃! Thxdtsdd 吃的是黑椒雞扒飯, 雞扒煎得幾香口, 不過唔夠嫩, 有少少"鞋", 醬汁都唔錯!女友吃的是燴牛尾飯, 估唔到製作都幾認真, 牛尾用鍋分開上, 熱騰騰, 加了不少分數. 牛尾煮得不錯, 很入味, 可是其中兩件煮焦了, 醬汁也是 ok! 埋單 $85, 價錢不貴, 服務也好, 食物味道就一般啦, 如果在旺角想不到好食店, 這兒都可以一試的. 相片可參考:http://hk.myblog.yahoo.com/thxdtsdd/article?new=1&mid=1861

相片可參考: