2017-07-22
琴日同朋友慶祝生日,見到呢間Cafe訂座有八折,所以就過嚟試吓其實五熟路就比較難搵,因為佢係先達廣場,文記小食旁邊嘅入口lift 上去,唔太顯眼因為見到餐牌上邊寫咗$50切餅費,所以朝頭早打上去問清楚,佢話唔使收👍🏽只有兩位店員,所以要執枱、要水嗰啲都係出去同佢講呢個係招牌每季雞翼,唔知點解我影到咁朦,好貼心,返咗出嚟,可以方便進食,有淡淡玫瑰味,記特別肉醬意粉$78芝士味好濃,肉醬都幾重蕃茄味,女仔一個未必食得晒,因為都幾滯蜆肉炒意粉正正常常,蜆肉都多,但係我覺得冇乜海鮮味仲有一個青口海鮮飯$88唔知點解我唔記得影相,呢個係白汁嘅,其實我冇諗過係白汁,啲青口全部都好細隻,海鮮方面應該係急凍海鮮,個魷魚好假💀啲飯係普通白飯,其實呢個價錢我冇expect過係普通白飯,我以為係西班牙飯!又係勁滯店員忘記咗我哋係OpenRice度book枱,唔記得咗比八折我哋,提醒返到即刻俾咗,另外,好失望地返到屋企見到餐廳話我冇出席到,好彩appeal左之後都計反我出席左
只有兩位店員,所以要執枱、要水嗰啲都係出去同佢講
肉醬意粉$78
蜆肉炒意粉
正正常常,蜆肉都多,但係我覺得冇乜海鮮味
仲有一個青口海鮮飯$88