2010-10-07 3 瀏覽
今日同朋友黎睇戲順便食飯,走暈成個 I SQUARE,見到PHO24 餐牌裡面的相都幾靚,咪走入去試下囉,一黎就點個出名生牛肉湯河,再點個必食春卷,木耳粉卷,再炒碟通菜生牛肉河,嘩!!D湯有色沒味,我o念我自己煮罐頭湯仲好味囉...........又唔夠熱,攪到我碗湯好紅,好腥,春卷冇特別,得個脆字,不過好奇怪,春卷有4條,但菜得過3塊,又細又包唔到條春卷,不如唔好俾好過啦!!越式炒通菜,即係點炒,用咩黎炒..菜冇味,又黑,見到都唔想食,仲差過我樓下大排檔,到最後..經過一輪商議,我地一致決定走去第二間食,埋單多謝晒$150唔睇單唔知,原來要俾茶錢,每位三個大洋,我都好想問一下,o個d係咩茶,好難飲,我去酒樓都有得揀下,係呢到要硬食

2010-10-12