2019-07-14 539 瀏覽
今日放假同男朋友去左西環行下,行到去第三街見到哩間小店,見店名好特別🤩同男朋友又肚餓喎,menu又有我鐘意食既玉子燒,一於入去試下先,裏面原來好細間,得三張枱,我地岩岩好有兩嗰位係門口位置,不過冷氣好微弱😫😫😫不過座底左就算啦我地嗌「自家製日式叉燒玉子」「鰻魚玉子燒」「炸雞翼」「芝士炸球」「燒雞扒冷麵配糖心糖」,由於得一個女店員整野食,一腳踢,野食等左好耐「芝士炸球」「炸雞翼」一齊上枱,炸得比較燶,芝士球無嘜芝士味,好唔開心呀,wasabi炸雞翼又係無wasabi味😫😫😫「自家製日式叉燒玉子」塊叉燒完全唔似日式叉燒,似係蠟味既味道,而嗰玉子燒一啲都唔熱,仲要好老好老,我諗我整既仲好食囉「鰻魚玉子燒」又係好奇怪囉,我對玉子燒係有啲要求,所以真心失望🤣🤣🤣「燒雞扒冷麵配糖心糖」較為好食,冷麵配芝麻醬,燒雞扒係串燒既味道,糖心蛋半隻,不過就唔糖心囉😫😫😫