2011-05-05 27 瀏覽
係openrice 見到好評, 行過打算試下不過佢個餐牌真係好難明, 好多怪名... 唔理喇, 入左去先門面: 鋪入面有2 張小檯, 有個吧檯...仲有個"小山洞" 落完樓梯就別有洞天, 有2張4人檯, 2張2人檯牆身真係好紅, 但都開始變殘舊喇服務: 個姐姐好有禮貌, 經常提醒客人小心頂頭不過出菜有d慢衛生: 太安樓好難好清潔乾淨入正題, 叫左一個set dinner A ( 白汁海鮮元貝意粉+周打蜆湯+凍飲), 芝士蒜蓉包 同焗蕉蕉芝士豬排飯芝士佈滿成塊包, 蒜味都夠, 略嫌芝士唔夠creamy 個湯好香濃, 好夠料, 同出面的餐湯唔同, 因為佢好"杰" ~好味普通材料, 汁都係普通, 不過味道ok的, 唔特別我期待左好多, 個汁同意粉個白汁一樣, 無咩特別, 料多, 好多菇同豬排條條, 面頭個焗蕉真係好特別, 同個飯好夾** 小貼士: 除了有蕉的飯/意粉, 其他都是普通野 **
係openrice 見到好評, 行過打算試下
牆身真係好紅, 但都開始變殘舊喇

服務: 個姐姐好有禮貌, 經常提醒客人小心頂頭
不過出菜有d慢

衛生: 太安樓好難好清潔乾淨

芝士佈滿成塊包, 蒜味都夠, 略嫌芝士唔夠creamy
芝士蒜蓉包
周打海鮮湯
普通材料, 汁都係普通, 不過味道ok的, 唔特別
白汁海鮮元貝意粉
我期待左好多, 個汁同意粉個白汁一樣, 無咩特別,
焗蕉蕉芝士豬排飯
** 小貼士: 除了有蕉的飯/意粉, 其他都是普通野 **
2011-04-28
周打海鮮湯