餐廳: 大家樂 (昌耀大廈)
資訊:

2008-12-04 21 瀏覽
都係咁好飲。我今日照樣去呢度食早餐,但想轉下口味。今日要烤雞扒、炒蛋加茄通。飲品當然係凍奶茶啦。今日我遲左兩個字來度,就要排左陣先買到早餐。去到水吧,都要等耐點啦,但都唔係太耐。而家講下個早餐啦。但下次都係搭早一班車過來食啦。蜜糖烤雞扒:個皮好脆,好食呀。仲有一陣陣既蜜味,真係唔錯。唔似得大快活既咁單調。但都係細塊左D啦。炒蛋,都係咁好食。多士,今日就差點啦,雖然都幾脆,但就凍哂啦。麻麻啦。蕃茄通都保持水準,加兩包辣油更顯惹味。凍奶茶都係咁好飲。不過下次都係食番魚柳,始終個份量都大點。

不過下次都係食番魚柳,始終個份量都大點。
雞扒早餐
$22 (早餐)