餐廳: 咖啡閣
資訊:

2014-04-30 663 瀏覽
呢一日,好多香港人都會記得,因為大雨過後,出現了雙彩虹,又會咁巧合我係九龍海逸君焯酒店度HEA緊,忽然見到全人類係度影相既奇景,吸引力仲勁過都教授其實人生就係咁奇妙,天氣不似預期,但你每行多步,總有新的未來係彩虹既美景下,叫個earl grey,加件蛋糕,自我陶醉earl grey味道其實好夠濃,不用兩個茶包,都唔明點解要濃一點,其實想濃一點,可以試下含住茶葉呢件蛋糕名字不詳,內裡係有CRANBERRY同朱古力溝成既,酸中帶甜,亦有可可的濃郁味道,整體上不太甜,係愉快既心情同美麗既彩虹下,點會唔好食如果出現雙彩虹係好既SIGN,先祝香港人身體健康,財源滾滾,少一點說話,做多點好事
係彩虹既美景下,叫個earl grey,加件蛋糕,自我陶醉

2013-08-07