2015-06-25 1353 瀏覽
觀塘工廈越來越多可以休閒的地方''*黎到很舒適的 KC MALL 裡購買韓國護膚美化妝品外;裡面仲有間 KC Cafe, 可以購物同時嘆下咖啡~~這裡擺放了很多可愛的公仔及咕臣;而且仲有好正既海景, 真係可以係這裡消磨一下時間都冇問題呢!!!話哂係 CAFE 梗係有野食有咖啡飲啦~當然要黎個韓式既 AFTERNOON TEA 吧''*❤ 芝士蛋多士自家製果然係超多芝士的, 中間便有熟了的蛋 (如果可以流心就更好)面頭灑上了香草, 喜歡芝士的我食完感到非常滿足耶!!❤ 煙肉蛋多士香噴噴的煙肉圍住中間的熟蛋, 完全沒有油膩的感覺;而且多士整得好脆口, 仲飽肚的喔!!!❤ 棉花糖烤多士我最期待的邪惡甜品, 成個多士上面都係烤棉花糖加朱古力醬喔!!!!烤溶了的棉花糖配上香脆多士, 口感非常不錯;不過有種過甜的感覺, 而且吃不了太多, 因為會有點膩喔~~(但我亦吃了差不多半份XDDD)最後當然嘆返杯 Hot Latte, 仲有靚靚既拉花喔!!!休閒地就過了一個下午, 而且仲滿載而歸呢~得閒再來購物兼嘆下咖啡先''*
觀塘工廈越來越多可以休閒的地方''*
黎到很舒適的 KC MALL 裡購買韓國護膚美化妝品外;
裡面仲有間 KC Cafe, 可以購物同時嘆下咖啡~~
這裡擺放了很多可愛的公仔及咕臣;

話哂係 CAFE 梗係有野食有咖啡飲啦~
當然要黎個韓式既 AFTERNOON TEA 吧''*
芝士蛋多士
❤ 芝士蛋多士
面頭灑上了香草, 喜歡芝士的我食完感到非常滿足耶!!
煙肉蛋多士
❤ 煙肉蛋多士
香噴噴的煙肉圍住中間的熟蛋, 完全沒有油膩的感覺;
而且多士整得好脆口, 仲飽肚的喔!!!
棉花糖烤多士
❤ 棉花糖烤多士
烤溶了的棉花糖配上香脆多士, 口感非常不錯;
不過有種過甜的感覺, 而且吃不了太多, 因為會有點膩喔~~

(但我亦吃了差不多半份XDDD)
Hot Latte
休閒地就過了一個下午, 而且仲滿載而歸呢~
得閒再來購物兼嘆下咖啡先''*
2015-06-13