2019-03-27
自我挑戰😂去一間超女人既人氣打卡餐廳💖!以為野食會麻麼,結果係...都幾唔錯喎🥰裝潢好少女,出動哂姣婆pink妖艷紫😂同埋地方好闊落,有大玻璃俾自然光穿透入嚟!lunch time去氣氛仲好休閒添~可以同三五知己慢慢傾計瘋狂影相!【波士頓龍蝦尾配龍蝦汁意粉🦞 $188】兩隻小龍蝦既蝦肉鮮甜爽口,絕對係啖啖肉對得起個價錢!醬汁混雜住龍蝦既鮮味同少許鹹香芝士味!扁意粉帶點煙韌既口感,唔會一拮即斷,而且掛汁能力都高!價錢同質素成正比,推介!【墨汁海鮮芝士燉飯🦑 $148】飯粒之中混合酸甜蕃茄同幾香口既洋蔥粒,成件事都幾fresh!不過芝士味唔太出,海鮮亦比較遜色。但係身為主角既四隻大蝦又做得幾唔錯喎,爽口彈牙又大隻!.佢地既千層蛋糕其實都幾吸引🤤staff得閒又過嚟吹兩嘴,見我就哂身位影相又會主動問我洗唔洗調去自然光猛d既位,下次再去會試下佢地既甜品!總結係fnf大力推介個龍蝦意粉,真係做得幾唔錯,好過預期好多呀!
【波士頓龍蝦尾配龍蝦汁意粉🦞 $188】
【墨汁海鮮芝士燉飯🦑 $148】