餐廳: 冰極餐廳
資訊:

2022-04-08 1607 瀏覽
呢個地方認真chill🤩咁啱等位被派到近窗嘅座位就更jenggg!! 可以睇住企鵝係你身邊游過 邊打卡邊欣賞佢地暢泳嘅英姿嘅機會實屬難得!仲要呢間賣點係低碳食物 希望大家一齊保護冰極大自然 減低平時嘅碳足跡👣不過啲staff有啲心不在焉咁🤔明明咁大個場有唔少staff行過 但我舉親手佢地都10問9唔應 又唔係扮睇唔到 可能佢地做得耐都好似企鵝咁了🐧不過都係企鵝仔可愛啲😚。。。🦔👉忌廉煙肉帶子意粉 $208(一人標準份)呢碟意粉價位都唔低🤪但上枱見到係咁大碟心理就平衡番啲啦哈哈 其實都包埋企鵝嘅陪伴費嘅我諗咁大份意粉上有6大粒帶子係度都幾壯觀 仲要標明係加拿大帶子 意粉都算creamy 不過不失咁啦

。。。🦔

👉忌廉煙肉帶子意粉 $208(一人標準份)