2019-01-23 525 瀏覽
話就星期日小妹有活動中午前後時間要係Elements渡過,唔知點解自己既記憶中Elements係有麥當勞既~諗住活動前食個早餐,但事實當然係去到既時候晴天霹靂,不斷思索點解自己會有呢一個錯誤既記憶⋯😅睇左睇水牌,發現可以選擇食早餐既餐廳唔多,最後決定都係要食返burger,所以就揀左Triple O喇~行到去見十點前都幾滿座,原來係仲有早餐set既,兩款漢堡選擇:豬柳蛋或者蘑菇炒蛋。又思考一輪之後決定食豬柳強,+$3薯餅,再+$20轉埋跟餐野飲做呢期個oreo cookies奶昔🙊野食送黎,好大份好邪悪😆☆豬柳蛋漢堡竟然係有2塊豬柳,同埋佢隻蛋好味過麥當勞😂整體味道正常☆薯餅幾香幾脆,對比平時麥當勞好似無咁油☆Oreo Cookie奶昔正呀,好邪悪呀,之前都覺得Triple O既奶昔好好飲,今次仲多球雪糕😋好肥但真係好正,讚👍🏻整體黎講味道正常,中規中矩,飽肚,間唔中食次飲下奶昔都唔錯😆
野食送黎,好大份好邪悪😆

☆豬柳蛋漢堡
竟然係有2塊豬柳,同埋佢隻蛋好味過麥當勞😂整體味道正常

☆薯餅
幾香幾脆,對比平時麥當勞好似無咁油

☆Oreo Cookie奶昔

$55 (早餐)