2020-04-03 28 瀏覽
鐘意食漢堡既我來到大角嘴呢頭,咁啱見到間burgerman,就唸住同朋友入去食個包,吹下水。呢度雖然細細地,但鋪頭裝潢及style好有外國風味,餐廳也是屬於香港人的味道,相信大部分港人會喜歡。所有漢堡都是即叫即製,我們order左一個丹麥藍芝士漢堡及一個鵝肝和牛漢堡,配埋combo set,有埋汽水及薯格都係➕$20,好抵。兩個漢堡都係安格斯牛肉,肉質鮮嫩夠肉味,而丹麥藍芝士的芝士味特別香濃,鍾意芝士的朋友真係要試下。鵝肝和牛漢堡就更加唔洗講,真係正到爆,厚厚的香煎鵝肝,真係又香又滑,細細舊放入口慢慢嘴爵,鵝肝的香味留在口腔,再加上一口和牛,真係絕配。大家鍾意食漢堡的就一定要來這個漢堡專門店食漢堡啦。
大家鍾意食漢堡的就一定要來這個漢堡專門店食漢堡啦。
2020-03-16
10 分鐘 (堂食)