2022-07-19 13 瀏覽
SupBurwich,顧名思義又有熱狗🌭️ 又有漢堡🍔 仲有三文治🥪添!實有一款啱你口味🤣 我同朋友都係burger迷,嚟到當然就係食漢堡!松露蘑菇芝士手打牛堡嚟到我係有少少嚇親,居然俾咁多松露醬我😍🙌🏻 外皮煎到黃金焦香,口感少脆帶牛油味🤤 牛肉juicy爆汁,口感鬆軟唔死實👍🏻 炒蘑菇都好出色,火喉控制得好好,菇味香濃,配上松露醬令味道昇華😋 整體味道豐富,配料均勻層次分明,食落一啲都唔油膩👏🏻👏🏻朋友嘅芝士手打牛堡同樣滋味,外皮鬆化有彈性🥯 芝士靠手打牛嘅餘溫熱溶咗,有咩邪惡得過咬落熱辣辣仲會拉絲嘅牛肉?!🙌🏻 個牛肉真係超驚喜,煎到表面焦脆,啱啱好鎖住肉汁👌🏻💦 實在太好食😭❤️

外賣自取