2020-12-24
Sensory zero 有好幾間分店,今次去左黃竹坑個間,餐廳空間闊落,樓底好高,裝修中西合壁,感覺幾舒服👍🏻餐廳係自助形式點餐,食物同埋飲品種類都算多!/crazy chocolate $50/個個去襯黎間餐廳都一定飲嘅飲品😂佢嘅賣相係真係幾吸引,朱古力多到流曬出黎,第一啖飲落去面頭嘅cream 好濃好滑,之後再飲其實味道冇我想像中好濃🙈要等面頭嘅朱古力融左之後攪混,味道先濃d/肉鬆芝士滑蛋牛角包 $73/今次叫左下午茶餐,黎個價錢包一杯$40 以下嘅飲品,其他特飲就要補差價!牛角包鬆脆,面頭有好多肉鬆,炒蛋份量都好多,加埋淡淡嘅牛油果芥末醬味道好夾👍🏻/澳洲M5和牛牛肩肉溫泉蛋飯 $158/牛肉飯嘅賣相係有d 失望嘅🤔牛肉雖然做到皮脆肉嫩,但係個人覺得都係太燶😖同埋我係expect 和牛燒到粉紅色☹️依家睇落已經係well done... 味道就普通,溫泉蛋都唔係好做到流心效果☹️整體黎講,個人覺得有d overrated,但係個牛角包係唔錯👍🏻環境都舒服,唔會好多人,坐底做嘢/ 同frd 食個tea傾下計都係個唔錯嘅選擇!
/crazy chocolate $50/
/肉鬆芝士滑蛋牛角包 $73/