2024-02-06 107 瀏覽
次次行入Mikiki都一定俾啲麵包香味吸引住,新鮮岀爐嘅麵包梗係要即刻買返個食,再買埋第二日做早餐呢間嚟自新加坡嘅過江龍麵包店,麵包口感柔軟,亦帶有豐富東南亞口味,而為保持統一嘅品質,餡料是由新加坡及馬來西亞直接空運來港,唔止好食,麵包款式都好特別。佢哋為菠蘿包設計左唔同口味,聽收銀姐姐講榴槤菠蘿包係最受歡迎嘅包之一,入面既D24榴槤肉係由馬來西亞🇲🇾直送,鍾意食榴槤真係要試而今次我就買咗個啱啱新鮮岀爐嘅洋蔥吞拿魚包,吞拿魚份量啱啱好,唔會太鹹,加埋少少洋蔥粒補返甜味;另外仲揀咗四重芝士大包,一袋有6個,内外包住重重的芝士🧀,第二日放入焗爐做早餐依然軟熟🤤滿口濃濃芝士味。

• 四重芝士大包