2022-06-28
CHIMAC踩完踩車係科學園度搵食😊科學園都有唔少靚靚餐廳CHIMAC裝修都好別致之前行過已經諗住試下食餐廳以木色為主色 座位闊落唔會好逼以卡位為主 坐得舒服d 半半口味韓式炸雞🍗🍗 $143韓國餐廳必食既炸雞有兩款口味可以揀 洋蔥芝士🧀 + 蜂蜜焦糖炸雞係炸到脆卜卜 上碟係熱到要等陣先食🔥洋蔥芝士粉 好香口 唔會過濃味蜜糖量好多 入曬雞度 每件雞都有蜂蜜焦糖味道上碟既時候 真係成個碟都係炸雞 好吸引眼球雞肉肉質嫩滑 好惹味 同埋份量係好足😊美味程度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🧀 芝士排骨鍋 $318😈如果叫鍋類既食物 會有個爐加熱個鍋 保持熱度係鍋真係要夠熱先好食🔥店會會先加熱個鍋煮溶芝士 然後幫我哋將排骨剪成一條條燒排骨 再撈埋堆芝士度🧀成個過程都好邪惡 芝士有拉絲既效果圍住個鍋都仲有其他唔同既配料 芝士粟米 炸雞件 紫菜飯 紫菜粉絲卷 韓式餃子 紫菜飯撈埋芝士度一齊食 美味程度提升左好多炸雞夠香脆 一路加熱件雞😊食得多炸物 紫菜粉絲卷同雞肉韓式餃子就可以中和下個味道 餃子足料好多肉 煎得好香個鍋都係打卡able 成個鍋都鋪曬食物 仲有邪惡既芝士拉絲美味程度:⭐️⭐️⭐️⭐️cocacola 🥤🥤食炸雞當
踩完踩車係科學園度搵食😊
美味程度:⭐️⭐️⭐️⭐️
cocacola 🥤🥤
食炸雞當然要配可樂先夠爽
🍴整體評價:
食韓國餐廳 炸雞真係必食 呢度炸雞份量大而且炸好就上碟 上碟時仲係勁熱
鍋物有爐加熱 鋪曬食物好吸引 打卡able
芝士拉絲當然係邪惡之選
推介指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 沙田科技大道西5號白石角香港科學園一期企業廣場地下S017號舖
⏰
付款方式