2020-02-24
呢間梨滿園係旺角,之前食過一次覺得唔錯,所以想再去食下,價錢都好抵。今次見到有拉絲芝士雞放題,仲可以食韓國壽司同卷蛋,就試呢一個package。佢既芝士雞真係做到拉絲既效果,一上枱有少少鐵板滋滋聲,而且有金黃色既芝士,充入撈勻後食,雞肉都幾嫩滑,相當唔錯。另外,韓式壽司就不過不失,主要係黃蘿白、雞蛋同青瓜配料,如果加多少少麻油會更加香。至於卷蛋就幾新穎,佢入面加左芝士同紫菜,玉子燒食得多,呢種食法係第一次。不過食得多會滯,經理都好貼心比左一小碟醃白蘿白比我地消滯。經理推薦我地每人加30蚊,可以食埋炸雞,佢炸雞味道總共有5種口味。有甜辣味,似糖醋排骨帶少少辣味,加埋炸雞啖啖肉,好過癮。而蜜糖味同薑蔥味有少少相似,都係甜甜地加埋香脆表皮,至於秘製醬油就感覺雞肉滑身d。總括黎講,性價比都高,呢個價錢任食炸雞同芝士雞真係抵食既。
經理推薦我地每人加30蚊,可以食埋炸雞,
總括黎講,性價比都高,呢個價錢任食炸雞同芝士雞真係抵食既。