2022-09-19 536 瀏覽
呢間韓國過江龍人氣手工pizza喺香港有四間分店,次次想食都要大排長龍,餐廳嘅嘅韓式炸雞同埋Pizza都好出名,🖤黑白配⚪️試完都覺得名不虛傳,要回頭食第二次🥺🥺泡菜海灣芝加哥 $189Pizza 🍕 嘅批邊包住芝士做到芝心批嘅效果,Pizza嘅面層舖滿蜜糖 🍯 、杏仁片同埋糖粉 ,餅底 🍪 偏厚,但係咬落滿滿既拉斯芝士🧀 真係做得好出色,亦都烘有表面金黃色仲有脆脆口感,Pizza餡料好足,周圍都佈滿泡菜、烤肉同埋辣肉腸,加埋香濃嘅芝士味食落去有煙煙韌韌嘅感覺 🫕 🖤黑白配⚪️叫咗Regular size兩個人食咗兩舊已經覺得好漏食唔晒😂😂漁夫蕃茄燴海鮮 $208海鮮包括有青口、虎蝦、帶子、魷魚、意大利香芹等,蕃茄汁好香濃配埋香蒜食落去都幾豐盛,整體唔算好大驚喜不過味道係唔錯首爾醬油咖喱粉炸雞 $128炸雞 🐔食落去好Juicy ,好滑同嫩口,一直都覺得炸雞好容易整到好乾,但係餐廳可以整到啲肉汁完全鎖住咗喺啲炸雞度,甜甜地嘅豉油味加埋咖喱粉好惹味

泡菜海灣芝加哥 $189

漁夫蕃茄燴海鮮 $208