2010-06-20
十幾年前就住東大街, 無印象有野特別好食, 而家變左食街, 行左一圈, 決定試一下呢個.餐牌好多野, 不過諗黎諗去, 最後要左個班片炒河, 阿SO 推介WOR, 其實都幾貴, 另外叫左一個晚餐晚餐係牛仔骨+雞扒, 再配薯條, 牛仔骨得一小舊, 雞扒就一塊上, 又唔脆, 一般般, 最差仲係D著條, 又唔脆又唔多熱, 真係一般無乜位坐既蚊型快餐店既雞肶薯條應該好食過佢多多聲輪到個好貴既炒河, 河粉好幼, 都有D味, 班片都不過不失, 碟邊圍左幾條菜心, 無乜油水仲有D葉黃左, 58蚊一碟真係........... 貴!果晚係星期五晚, 我地2人入到去大概7點, 勁多人囉, 有D2公婆, 亦有1家4, 5口, 仲有單拖西裝友......... 不到7點半就坐到滿晒人, 仲要不停叫D單頭搬黎搬去讓張小圓枱或4人枱出黎, 只係星期5晚都甘樣, 簡直就唔憂做, 質素都唔荒會有提升, 都係食一次算了是日晚餐食左104蚊! 呢個價去一般茶餐廳都可以叫2個一般水準既扒餐, 唔一定要黎呢度