2012-08-08
已經唔記得幾多年無幫襯過PIZZA HUT既晚餐啦!細細個成日一家四口去PIZZA HUT,因為老豆最鐘意食個D肉丸和肉批。但隨後意粉屋成功俘虜左我地,自此就無再去PIZZA HUT啦…前幾日我同HONEY去睇演唱會前就先黎食個PIZZA HUT二人晚餐!磨菇餐湯咁多年味道一D都無變,都係我鐘意既濃郁CREAMY味同大大片磨菇,但如果湯可以再熱D就好啦。凍檸茶,大大杯免費添飲!夠凍,茶味亦夠~~到前菜啦~FISH&CHIPS以前一定無呢個啦!近年PIZZA HUT既MENU加入左唔少新菜式,如FISH&CHIPS、烤雞、RIBS等…賣相都好吸引!我們掙扎好耐才決定點FISH&CHIPS,果然無令人失望!FISH&CHIPS炸得好金黃色,再配以TARTAR同茄汁,炸得鬆脆之餘又不失juicy!之後黎左個細批,已經唔記得係咩名了,但熱騰騰既批又點會唔好食呢?!不過批底就有D油啦!至於服務方面都唔差,野食都黎得岩岩好,只係塵位實在太迫啦,下次都係無咁多人先再黎好D~