2012-11-19
黎到哩度食個早餐, 因為附近間牛牛餐廳執左笠, 仲要變埋酒店, fine老虎絞盡腦汁 lum 極都 lum 唔倒之下, 就黎左黎哩度食 breakfast好彩行快步, 我地都仲有卡位坐, 仲有大 LED 電視睇 (日本大牌, 好 dum 本) 新聞, not bad 餐廳裝修 OK, 走 retro 風格, 岩晒時下 D mud 都懶懷舊/集體回憶一餐既大朋友 我阿文哩 D 80 後就真係唔多岩喇 (人向前望加麻) 叫左兩份早餐, 2 奶茶 / 1 煎蛋 1 炒蛋 / 1 叉燒意粉 1 火腿通粉奶茶夠 thick 夠濃, 港式黎講幾唔錯! 炒蛋 average, 可以再滑 D, 甘就 good 了煎蛋 冇試 (老虎叫的, 我唔敢擅自食 )叉燒意粉 - 意粉偏硬, 超有咬口, 麻麻地, 叉燒還好 火腿通粉 - 幾好, 但都係 average, 冇特別好食收銀呀姐有點兇.. 唔洗甘急姐, 唔該都冇.. (但CWB 早餐黎講 - 價錢好平)
我阿文哩 D 80 後就真係唔多岩喇 (人向前望加麻)
奶茶夠 thick 夠濃, 港式黎講幾唔錯!
炒蛋 average, 可以再滑 D, 甘就 good 了
煎蛋 冇試 (老虎叫的, 我唔敢擅自食 )
叉燒意粉 - 意粉偏硬, 超有咬口, 麻麻地, 叉燒還好
火腿通粉 - 幾好, 但都係 average, 冇特別好食
收銀呀姐有點兇.. 唔洗甘急姐, 唔該都冇..
(但CWB 早餐黎講 - 價錢好平)