(非會員)
2009-04-04 10 瀏覽
訂完位,俾左訂,朋友話上網睇,劣評如潮,因為自己做host,於是再打電話去,聽電話既經理話旺季既時候每日有超過300個客,一個月就有成萬人次,肯定唔可以滿足每個人,而且佢同host講完任飲任食規則,其他人又唔知道,所以會有衝突,如果真係唔滿意,可攞番d訂咁話喎.聽完佢講之後,唔想再約過d friend,因為實在太煩,姑且去一次,反正都係160蚊位(VIP位).食完之後,都OK喎, d friend都有讚,環境服務唔差,交通方便,有自製醬汁幾款,有原味蜜糖,食落唔似溝水.唯一唔掂既係個廁所,廁所污糟,同埋睇見普通位又好逼.3個鐘之後就有人黎問加唔加鐘(20蚊位),但已經好飽,侍應收左枱面就任我地坐,抵讚.