餐廳: 陶源酒家
資訊:

餐廳: 陶源酒家
資訊:

2019-02-25 2043 瀏覽
今日星期日係family day就一家人去飲茶 喺油麻地附近唔知飲邊間好最後就決定咗去陶園酒家 桃園酒家食鮑魚就聽得多飲茶真係第一次 都好大期望㗎 點知都係差唔多喺酒店落一層 樓底唔算太高 個地方都唔係好大我哋幾個人企左係到好耐 但明明就有好多枱都無人執員工太少 又冇乜人執嘢之後我哋見到四個人無啦啦坐咗係張枱度我哋都是但揀左張坐低等 真係奇怪嘢食嘅選擇不過不失 唔係去到好多叫咗蝦餃燒賣蝦腸鳳爪金錢肚馬拉糕叉燒酥叉燒包腐皮卷 仲叫咗個唐生菜鳳爪金錢肚都好入味 燒賣好多肉 馬拉糕都好軟熟蝦餃入邊啲蝦太大浸冰鮮味叉燒酥OK 整體來講冇乜特別 啲員工個個都好似唔係好想做咁又慢 又叫極都唔黎 下次都係去第二度飲茶算啦
今日星期日係family day
就一家人去飲茶 喺油麻地附近唔知飲邊間好