(非會員)
2009-01-16
同石SAN慶祝生日, 四個人黎呢度試0下7:30左右到, 等0左大概15-20分鐘就有位, 唔算等太耐坐門口張四人檯, 都OK, 無想像中咁迫叫左四個定食+ 1客8隻餃子.睇左之前0既食評都推介吞拿魚扒飯同炸雞, 所以要左一客吞拿魚扒定食, 一客炸雞定食.由於此店吞拿魚出名, 所以要左一客吞拿魚刺身定食, 仲要加大, 因為唔加大的話, 外號"飯桶"0既石SAN一定唔夠飽!. 再加一客天婦羅定食 同餃子.吞拿魚扒飯果然好味外層微熟, 裡面仍然係生0既, 配埋D蔥食, 一流! 吞拿魚刺身好新鮮, 配埋專用0既吞拿魚鼓油(其實唔知同普通鼓油有乜分別), 正!天婦羅有炸蝦, 尤魚, 茄子, 等等. 份量同味道都OK.炸雞友人話好味, 我只係食左一舊. 味道都幾好, 但係舊雞好硬, 要"出行力"硬落去 =.="應該係D炸粉太多. 由於我只係食左一舊, 唔知其他係咪咁.餃子比較細隻, 一口餃子SIZE. 應該真係自家製, 因為無味精(可以話係無乜味)因為太飽, 連麵鼓湯我都無飲, 所以唔知味道如何.值得一讚係我地食完晒坐0向度吹左好耐水, 但都無人趕我地走或者俾面色我地睇, 都幾好. 因為
同石SAN慶祝生日, 四個人黎呢度試0下

坐門口張四人檯, 都OK, 無想像中咁迫

叫左四個定食+ 1客8隻餃子.

再加一客天婦羅定食 同餃子.

吞拿魚扒飯果然好味

外層微熟, 裡面仍然係生0既, 配埋D蔥食, 一流!

), 正!

天婦羅有炸蝦, 尤魚, 茄子, 等等. 份量同味道都OK.

應該係D炸粉太多. 由於我只係食左一舊, 唔知其他係咪咁.

因為太飽, 連麵鼓湯我都無飲, 所以唔知味道如何.

值得一讚係我地食完晒坐0向度吹左好耐水, 但都無人趕我地走或者俾面色我地睇, 都幾好. 因為其實間鋪0既位唔多. (題外話: 佢個廁所估唔到咁乾淨! 加左印象分)

埋單$443. 整體黎講都算唔錯.
魚扒. 正!
刺身. 新鮮!