2011-01-12 35 瀏覽
昨天晚上同朋友去睇戲,睇戲前先搵食,但得好少時間,本來想買個飽食的,朋友就話不如係呢度可能都夠時間食到呀.我地就嚟左呢度啦,都幾多選擇呀,好多三文治及有沙律的選擇,我本來想食三文治的,但後來都係每人叫左個沙律再加錢跟飲品及餐湯啦.我叫左一個湮三文魚凱撒沙律加8元加左一個雜菜湯,朋友就叫左一個雞肉凱撒沙律及飲即磨咖啡呀,好快就有啦.份量都ok,唔算好大,雞肉都有三至四件呀,我的三文魚都有四片左右呀,三文魚細細片都幾好味呀,凱撒沙律都有幾多麵包粒及一些煙肉碎的,加埋個醬汁好好味呀.我同朋友都好鍾意食凱撒沙律架.我的雜菜湯都好多料的呀,好味道.今日又去左呢度買早餐食,炒蛋加厚多士配熱奶茶=19元,炒蛋還有幾件蕃茄的呀,厚多士好大件,好味,炒蛋都好香好滑,杯熱奶茶係用茶包沖的.味道都好好.

我的雜菜湯都好多料的呀,好味道.

2011-01-11