2021-08-23
估唔到𝒄𝒂𝒇𝒆都有得炒餸食 不過晚市先有😍上菜速度都算快 整體上都唔錯幾好食嘅 算係賣相都幾靚仔嘅中菜😚餐廳位置都幾容易搵😝.📌椒鹽鮮魷 $98每次有都必嗌😎炸皮唔會好厚 炸得好脆口又有空氣感 個炸衣唔似係用麵粉🤫魷魚肉質都𝒐𝒌 唔算話特別有鮮味 不過都算中規中矩🦑平時d椒鹽可能都會比較鹹 不過呢個啱啱好 真係會一舊接一舊咁食🤣.📌𝑿𝑶醬西蘭花炒帶子 $128用咗𝑿𝑶醬去炒 有啲肉碎細細粒喺上面 帶少少微辣 幾香口😋擺盤都幾靚😆西蘭花爽口🥦帶子𝒔𝒊𝒛𝒆中等 同平時喺酒樓食到嗰啲差唔多🤔.📌鐵板黑椒牛仔骨 $96佢係鐵板上 嚟到嗰陣好有西餐廳食牛扒嘅感覺 要用張餐巾擋住佢🤭上碟嗰陣仲霧緊煙🔥洋蔥幾爽 黑椒味都重🧅牛仔骨肉質都幾淋同嫩滑🤤牛味唔算話特別濃 但都幾好食😈.📌壹蚊霸王雞 $1個底有汁 面頭都有好多炸蒜🧄但個雞唔入味 味道有啲淡 冇咩雞味🐔個雞都算滑既😛晚市叫兩碟小菜以上就可以用一蚊食一客 雖然佢係例牌唔係成隻嘅 不過一蚊真係好抵食🤑.📌例湯上面全部都係套餐嚟 會配絲苗白飯,羅宋湯/中湯 仲送熱飲☕️中湯:椰子,雞,瘦肉,南北杏,紅蘿蔔🥕佢唔唔係出面鹹到好似飲鹽既例湯咁 啲料都多嘅
📌椒鹽鮮魷 $98
📌𝑿𝑶醬西蘭花炒帶子 $128
📌鐵板黑椒牛仔骨 $96
📌壹蚊霸王雞 $1
📌例湯
上面全部都係套餐嚟 會配絲苗白飯,羅宋湯/中湯 仲送熱飲☕️中湯:椰子,雞,瘦肉,南北杏,紅蘿蔔🥕佢唔唔係出面鹹到好似飲鹽既例湯咁 啲料都多嘅 雞肉都好大舊😛羅宋湯啲料超多 有紅蘿蔔,椰菜,牛肉,西芹,薯仔 係好飲嘅羅宋湯🥳酸酸甜甜 辣辣地 幾開胃🥰