2010-09-16
餓起上黎唔知點解PIZZA個樣標左我眼前!!!!今晚就決定去食PIZZA啦!!!!PIZZA HUT既裝修間間都好好!!新都城呢一間都唔例外!門口KEEP住有個WAITER 負責帶位我一個人去到,鋪頭都幾多人但係我都唔洗等位,我朋友味咁快到,我自已坐左入去成半個鐘味落ORDER但係都冇人對我白眼不過唔知點解佢比左四份MENU我明明得我一個人係度同埋都係得兩個人食野姐,,ANYWAY睇下佢有D咩PROMOTION先都咁耐冇黎食啦。。都仲係,如果有HSBC信用卡會有DISCOUNT。。。我第時出左黎做野一定要快D申請番張HSBC信用卡先得,,,因為真係好抵。。如果叫二人套餐會有5折喎。。。。ANYWAY,I HAVE NONE CREDIT CARD。FORGET IT朋友黎到。兩個女仔決定叫一個細芝心批同一個STARTER食下! FISHERMEN‘S FAVORITE (S)($96+$12轉芝心批)好少叫THOUSAND ISLAND系列既PIZZA。但係朋友唔想食茄丈。就試下呢個啦!!呢個PIZZA有TUNA,蟹柳,PINEAPPLE,洋葸,青椒。。個人係比較喜歡有D 洋葸呀青椒呀
餓起上黎唔知點解PIZZA個樣標左我眼前!!!!
今晚就決定去食PIZZA啦!!!!
門口KEEP住有個WAITER 負責帶位
我一個人去到,鋪頭都幾多人但係我都唔洗等位,
不過唔知點解佢比左四份MENU我
明明得我一個人係度同埋都係得兩個人食野姐,,ANYWAY
睇下佢有D咩PROMOTION先都咁耐冇黎食啦。。
都仲係,如果有HSBC信用卡會有DISCOUNT。。。
如果叫二人套餐會有5折喎。。。。
個人係比較喜歡有D 洋葸呀青椒呀平衡一下食PIZZA咁肥既野而有既罪悪感。。。
呢個PIZZA既質素同一向食開既差不到。。一向PIZZA HUT既PIZZA QUALITY都KEEP住係好好。。。冇令我失望。。。但係如果D CHEESE可以再做熱D就好㕸~不過可能我太耐冇食PIZZA既關係。。。有D覺得唔夠TIM。。早知叫個大架啦。。。。
挪威三文魚捲($42)
本身落ODER諗住叫左個PIZZA已經太過HEAVY
諗住叫呢個STARTER ,好似幾FRESH咁。。。。
但係真係令人CALL NOW YEAH!!!
唔知點解係我地食個PIZZA食到一半佢先上。。。
佢唔上我都唔記得左我叫左個STARTER TIM呀。
仲要係超細份。!!一D都唔值$42!!!
D SAUCE又一D都唔夾。。!!不過佢D SAUCE係ON SIDE既。。
如果唔係真係食都食唔落。。。
兩個女仔唔知做咩好好胃口食完唔夠喉。。。再叫多左一個
咖喱千島海鮮捲$48食!
個賣相就唔錯啦。。。但唔係做得特別好味。。個皮又唔夠脆。。D料又唔係多。。
都係唔抵食。。。
朋友再叫做一杯熱飲。。最後$214埋單。。哈。。。早知我地食咁多野。。。。
不如一開始就叫二人套餐啦。。有STARTER,PIZZA,DESSERT加野飲都係$188姐。。
不過。。叫左三樣野食都真係只係得PIZZA好味
下次都真係只係叫PIZZA食好啦。。。!