2024-11-26 196 瀏覽
約咗9:00整指甲,難得有少少時間,又睇吓旺角附近有咩餐廳可以食個快餐,天氣凍想食啲飯落肚,今次就試吓呢間鰻魚飯之前睇過其他食評,記得冷氣好似唔係好夠,好彩今日天氣凍,所以就冇太大影響。不過座位就偏窄,坐得唔算太過舒服今次想睇吓餐廳嘅鰻魚夠唔夠肥美,所以揀左炭火白燒鰻魚飯(大),叫左少飯多汁落完單,都要等一陣,應該大約10-15分鐘左右,食物先到,如果好趕時間的話,呢間可能就未必啱食物賣相都唔錯,分量都唔小,鰻魚都幾厚身,食落都幾彈牙。落山椒粉,少少辣,都幾惹味。有檸檬,我今次就無落,不過應該都會幾夾。另外有一隻柚子醬點鰻魚,我就覺得太甜,有點濃,唔係好夾,搶左d魚味🤔白飯都幾多鰻魚汁,可能因為我叫咗多汁少飯🤣整體嚟講,都值得一試

白飯都幾多鰻魚汁,可能因為我叫咗多汁少飯🤣

整體嚟講,都值得一試

2024-11-25
  • 炭火白燒鰻魚飯(大)