2012-02-18 23 瀏覽
因為團購,所以買左2張,我同個fd去食,以$88於灣仔本法食府享用半放題午餐,話有法式薯蓉焗田螺、芝士菠菜焗釀巨型磨菇、日式煎餃子、蒜蓉包、意式田園沙律、精選餐湯及飲品;隨餐每人附送一份主菜包括 : 可以選擇澳洲雪花西冷排、䲞魚扒 或 意式雞扒;更可無限量品嚐法式甜品,包括 : 焦糖燉蛋、雲呢拿奶凍、雪米糍,的午餐。一去到就通知我們,芝士菠菜焗釀巨型磨菇冇貨...o黎左餐湯,幾好味又可以添飲,所以叫多一碗。咁我就點左薯蓉焗田螺,原來唔係相片中6隻一碟,係2隻2隻咁上,第一次o黎d 野係連暖都冇o既室溫食物,之後我話比個"高級侍應"知道換過 d 熱o既薯蓉焗田螺o黎,佢o既服務態度幾好。我朋友叫左2隻餃子,佢話味道ok。等左好耐,主菜來了。我食澳洲雪花西冷排,件扒感覺較薄,唔難食味道一般。朋友食䲞魚扒,朋友話味道ok la。之後叫左餐飲(凍檸茶)超淡有茶色冇茶味。甜品 雲尼拿奶凍 (滑,但是味道一般)。焦糖墩蛋不錯,食左2碗仔。

一去到就通知我們,芝士菠菜焗釀巨型磨菇冇貨...

o黎左餐湯,幾好味又可以添飲,所以叫多一碗。
有蒜蓉包送。
第一次黎d野係連暖都冇o既室溫食物。
我朋友叫左2隻餃子,佢話味道ok。
餃子
等左好耐,主菜來了。
澳洲雪花西冷排
我食澳洲雪花西冷排,件扒感覺較薄,唔難食味道一般。
䲞魚扒
朋友食䲞魚扒,朋友話味道ok la。
凍檸茶 超淡有茶色冇茶味。
之後叫左餐飲(凍檸茶)超淡有茶色冇茶味。
甜品 雲尼拿奶凍。
甜品 雲尼拿奶凍 (滑,但是味道一般)。
焦糖墩蛋不錯。
焦糖墩蛋不錯,食左2碗仔。

題外話/補充資料: 職員感覺很新,未夠時間培訓,連客人食個餐係任叫都唔知。 團購價午餐 每位$88,食完再收加一服務費 $8.8。
2012-02-18
用餐優惠