(非會員)
2008-02-17 16 瀏覽
情人節果日同男朋友夜晚都要番工既關係我地就晏晝去左慶祝,去到果陣3點到4點但係果陣係食tea 但係我同男朋友都超級肚餓又+上情人節既關係我地散叫左d野食叫左個雞翼個咖哩長通粉香辣pizza 同埋個羊架黎左個長通粉先呢個味道就麻麻地之後黎左雞翼一食嘩超好味一定要點個醬先好味食完4隻我地再叫多碟之後就黎pizza 個人比較喜歡食厚底佢係薄到紙咁但係材料搭夠蕃茄好新鮮又夠辣之後就黎個羊架喇又係出乎意料之外既味道好好味男朋友都不停咁叫我切多d比佢野飲就叫左最普通既凍檸茶同熱檸蜜但係就黎錯左熱檸水但味道補番呢d小小既錯啦埋單400幾蚊情人節都差唔多啦都唔係其他講到咁差姐??? 可能唔係set啦