餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2020-11-26 330 瀏覽
依間裝修前食過一次裝修後係個風格唔同左,但服務座位間格其實唔算大分別都係揀面底加配料但我講完一次,個男店員覆單係無一樣岩證明我講個陣,佢係無聽我講野之後我逐樣同佢覆一次,比左張單我再check 下有無漏,見到少左支豆漿再問另一個阿姐阿姐先話賣哂。。。但男店員完全無同我講番賣哂,叫我轉其他。。依個服務態度真係講番碗面,我點左酸辣中小辣係偏辣dd, 酸度唔太夠,私心鐘意南記既酸多d龍蝦卷其實就係南記春卷。。但幼身d, 同埋整係比一條切開三舊。。份量真係偏少生菜量都可以接受米線夠彈牙唔會易斷,唔錯兩餸面都成$47, 我會揀番南記,配料份量起碼double 先。。。
依間裝修前食過一次

裝修後係個風格唔同左,但服務座位間格其實唔算大分別

都係揀面底加配料

但我講完一次,個男店員覆單係無一樣岩

證明我講個陣,佢係無聽我講野

依個服務態度真係

龍蝦卷生菜米線

講番碗面,我點左酸辣中小辣

係偏辣dd, 酸度唔太夠,私心鐘意南記既酸多d

生菜量都可以接受

米線夠彈牙唔會易斷,唔錯

2020-11-24
龍蝦卷生菜米線