2021-08-31 44 瀏覽
好多時出邊叫台式飲品,好多時啲配料都係俾得好少,而我自己就係一個好鍾意一啖嘢飲配合好多種唔同嘅配料喺個口度徘徊住嘅感覺🤣🤣所以我出邊條都會成日叫好多種唔同嘅配料加落去會台式飲品度。🤣🤣咁樣先會滿足。♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️今次嚟到呢間台角,係一間專門做台灣嘢食嘢飲嘅店,我呢啲咁鍾意飲台式飲品嘅人,當然即刻要試一試點一點一杯睇吓好唔好飲啦。我自己叫咗呢一杯,椰汁紫米小芋圓鮮奶。70%甜70%冰。聽個名就知道入邊有好多種配料,非常之吸引我🤣🤣🤣又有紫米又有芋圓,兩種都係香口得來又好食嘅配料。出到嚟我見佢配料嘅份量都好多,真係每一啖飲品入邊都會包含着紫米同埋芋圓,每一啖都好滿足♥️♥️♥️而且加埋鮮奶嗰種奶香味,好快就比我飲晒好好飲♥️♥️♥️

咁樣先會滿足。♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

我自己叫咗呢一杯,椰汁紫米小芋圓鮮奶。
70%甜70%冰。

而且加埋鮮奶嗰種奶香味,好快就比我飲晒好好飲♥️♥️♥️