2023-05-17 36 瀏覽
近期發覺好似好興食串串鍋,所以我同老公都去試吓,搵到一間喺深水埗就決定去試吓上到去就揀湯底,我哋就揀咗鴛鴦鍋,佢係放題形式咁樣俾你食,而一串串嘅配菜就係你自己出去自助形式咁去拎,每一串份量係少少的,唔會太多,我覺得咁樣幾好,變咗可以食多啲唔同款式嘅配菜佢唔同麻辣燙,麻辣燙就一定會有辣,但係佢哋呢度可以俾你揀唔辣嘅湯底,配菜亦都有啲款式係辣,有啲唔辣,真係可以話係咩人都啱食👍🏻👍🏻正正因為每一串份量都好少,就變咗我哋每一款配菜都可以食到,有啲真係好食到你需要不斷encore,飲品或者甜品都係自助形式出去拎👍🏻個人覺得想試吓串串鍋都可以嚟呢間試吓,配菜好多之餘價錢亦都唔算太貴😁

2023-05-09
5 分鐘 (堂食)