2021-06-14
有格調嘅吧枱cafe真係好少見🙈 之前比呢間cafe嘅酒櫃打卡位吸引😍 食物同飲品嘅賣相精緻 但實際質素如何?🧐———————————————🌟Tiramisu Latte 提拉米蘇咖啡拿鐵🍵$50 (好味指數: 3.8/5)賣相方面,cafe放手指餅喺飲品上面,方便客人自己調節手指餅嘅濕潤程度,避免太淋嘅情況出現。呢個位幾貼心,值得一讚👍🏻但味道嚟講,我覺得奶味搶咗抹茶味🧐 雖然係 “Tiramisu”,但冇乜咖啡味🤥 飲品偏重奶味同偏甜,cover咗抹茶味🤧 可能比較適合鍾意甜味重嘅人,但抹茶控就會有d失望。———————————————🌟Strawberry Tower Waffle 草莓巨塔窩夫🍓🧇$108 (好味指數:4.3/5)草莓甜度啱啱好!! 唔會太甜🤤 窩夫烘得脆口,即使放耐咗但都唔會淋🙈 賣相亦相當精緻🤩 值得一試🤤———————————————🌟Uni Sauce And Prawns Pasta 海膽醬大蝦意大利麵🍤🍝$128 (好味指數:4.3/5)海膽有鮮味🤤 食落有海水味嘅感覺😂🤣 大蝦幾彈牙,同海膽醬好夾🤩 意大利麵好爽口,幾
🌟Tiramisu Latte 提拉米蘇咖啡拿鐵🍵$50
(好味指數: 3.8/5)
———————————————
(好味指數:4.3/5)
———————————————
(好味指數:4.3/5)
海膽有鮮味🤤 食落有海水味嘅感覺😂🤣 大蝦幾彈牙,同海膽醬好夾🤩 意大利麵好爽口,幾掛汁,每啖都食到海膽醬😍
Tiramisu Latte
Tiramisu Latte