2023-01-02 7 瀏覽
Shining Bar and Restaurant📍 6/F, 38 Yiu Wa Street, Causeway Nay😋4.8/5🔸從來無唸過會有一間酒吧可以同中式菜拉上關係,顛覆想像之餘,絕對唔係奇呢當有趣,呢間銅鑼灣既shining bar可能會成為我以後成日都會約fd去既地方😝🔹我地係店員推介之下叫左幾樣特色佳餚,頭盤係酒香威士忌鵝肝,上檯有個酒泡既whiskey杯,爆破之後淋落鵝肝度,食落好重酒味,加埋鵝肝本身都唔錯,所以都幾推介呢度菜式,igable得來又好食😋🔸之後我地叫左個黃金潮州蝦棗,新鮮熱辣辣炸起,而且最貼心既係擺盤用牙籤一隻隻籤起,食🉐️方便又可以伴酒飲,不過因為今晚渣車來所以無試到呢度既酒,我地叫左兩杯無酒精飲品,一杯BMW同埋一杯Berries party,兩杯都好飲,鍾意果味既朋友仔可以試下Berries party😎🔹主菜我地叫左黑椒西芹安格斯牛柳粒同埋沙拉肉排,我想講個牛柳粒係一D都唔馬虎,超級有鑊氣,但又唔會炒到油淋淋,加埋新鮮蔬菜,超級推介!而個沙拉肉排既醬汁超級惹味,加埋啖啖肉,用來送飯一流😜🔸呢間酒吧唔止d中式菜好食,加埋環境舒服,餐廳有幾部
Shining Bar and Restaurant
😋4.8/5

🔸呢間酒吧唔止d中式菜好食,加埋環境舒服,餐廳有幾部機可以玩下beer pong同埋酒game,食完飯一班人玩下game消化下,覺得呢度好適合一大班人來聚腳😍😍😍

#hkfoodie #cwbrestaurant #cwbbar
#cwbbeerpong #hkbar #hkbeerpong
#zoeincwb

2022-12-28
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
聖誕節