2016-03-31
係銅鑼灣行完街過左灣仔搵好野食,記得之前有fd介紹過酒吧街有間酒吧啲野食好味,所以就去左burger joy食好野~Burgers嘅款唔算多,但有for vegetarian嘅burgers所以都岩vegetarian嚟食美味嘅漢堡最後叫左兩個burgers同一個薯條,仲有一杯野飲個burger比較細,但適合女士食,用紙盒包住好方便食佢個包應該有焗過,好香同好鬆軟兩款包入面都夾有洋蔥、蕃茄、青瓜片、生菜,咬落去除左包同肉嘅口感之外,仲有好爽口嘅配料,令到個burger口感好豐富呢個係cheese burgers, 佢個芝士唔算好流心,漢堡肉都唔算厚,但係就好juicy好多汁如果佢加多啲芝士就好呢個係single burgers, 冇左芝士,但配上千島汁又另一個味道酸中帶點甜,幾特別佢個漢堡肉冇cheese burger果個咁juicy, 但都一樣好味Milkshake連薯條一set叫就60$,再加10$就有芝士好邪惡嘅芝士薯條薯條份量好多將已融嘅芝士淋上脆卜卜嘅薯條上面,佢個芝士好滑,好易入口Cream and Cookies Milkshake 上面吱滿cream再放左塊orea係到
最後叫左兩個burgers同一個薯條,仲有一杯野飲 個burger比較細,但適合女士食,用紙盒包住好方便食
佢個包應該有焗過,好香同好鬆軟
,令到個burger口感好豐富
酸中帶點甜,幾特別
好邪惡嘅芝士薯條薯條份量好多
將已融嘅芝士淋上脆卜卜嘅薯條上面,佢個芝士好滑,好易入口
好似食緊雪糕咁,cream嘅味比較重,鍾意食cream嘅我覺得好好飲
呢個係水牛城辣雞翼,我覺得佢有啲過辣,但個汁辣得嚟又帶點酸
仲配一個blue cheese嘅醬,如果點左個芝士醬就冇咁辣,個味仲好㚒添