2008-10-13 9 瀏覽
食完餐好唔得既晚飯之後, 好想食番d好野補數! 本來諗住去cova, 點知去到既時候cova都已經收左, 行到黎天星見到呢間, 記得之前係呢個見到好多人讚, 所以就入左去試. 女職員好好笑容招呼我哋呀. 我個frd一個人試左成十隻味個女職員都無黑面, 仲話任試唔嬲... 我同佢講如果我個frd試完唔買我一定攞佢銀包出黎比錢.我見到佢個石板街好吸引呀, 個朱古力雪糕仲黑過iscream嗰個呀 (我係以朱古力雪糕既顏色黎判斷究竟個朱古力濃唔濃既人... ), 試左一啖... 好重古古力味呀真係. 以家d gelato真係越黎越似雪糕喇.... 雖然話gelato無雪糕咁肥, 不過我最後但係為擔心肥既問題而捨棄左朱古力, 揀左我最愛既冧酒提子... 一入口好重既酒味... 有少少過重既感覺.... 不過好彩我係一個鐘意酒味既人, 所以我覺得好好味喎, 不過如果係無咁鐘意酒味既人就可能覺得佢無咁好食喇~~~

$25 (其他)
  • 石板街