2024-04-12 33 瀏覽
想同朋友食一個精緻嘅午餐,就想起這間酒店餐廳, 這裏裝修非常明亮又坐得舒適,服務態度專業,食物質素很高。我們點了lunch set (3 course $268).💗前菜 :燒長柄西蘭花沙律, 不愧是酒店餐廳, 賣相非常精緻, 長柄西蘭花青綠爽脆 ,非常美味, 配有牛油果及芝麻醬, 原來兩個食材非常搭配。味道令人驚喜😌。💗主食:香草千層麵配青豆蕃茄醬, 我自細對千層麵情有獨種 ,所以點了試試看。這個色香味俱全 ,每個千層麵都掛上自家製蕃茄醬汁,口感味道豐富,非常開胃。💗甜品:朱古力啤梨蛋糕 ,😋圓滿了這一道豐富嘅午餐, 朱古力超香濃 ,可以食到啤梨果肉,甜度適中。💗餐廳當眼處可以見到自家乾式熟成櫃, 店員有悉心介紹,下次可以再約朋友過嚟品嚐。