2021-04-20 300 瀏覽
位於holiday inn express入邊嘅Walter Bistro餐廳有半自助式晚餐供應,價錢為成人$528加一不過有75折優惠。地方係鬧市區都幾方面,而餐廳環境乾淨、光猛,坐落食落都幾舒服。職員都頗有禮貌而且甚為親切,有密切換碟同埋介紹下食物嘅種類等。🔷半自助晚餐 💰528Main Course 種類有肉有飯,又有海鮮有意粉,都幾多元化。一坐低就有每人一盅靚湯同半隻龍蝦,可以暖下個身先。🔹香煎帶子意大利飯Pan-Fried Scallop Risotto呢款Risotto都幾creamy 不過又唔會覺得濟,飯粒珍珠米而份量適中,岩哂自助餐嘅份量。主角帶子有3大大粒,鮮味十足。🔹烤肉眼扒配薯仔及新鮮蔬菜 💰+38Roasted Rib Eye with Potatoes & Vegetable肉眼扒要左5成,廚師烹調得恰到好處,話5成就5成,切落無血汁但牛扒中心又保留到原生肉感覺,口感柔嫩又無過份調味。🔹自助式食物自助式食物分左幾個部分,其中有冷盤、頭盤、熟食、刺身、甜品等,走一轉食到個肚都脹哂。餐廳有多款火腿同芝士,亦有烤麵包機配中、西式湯,食到好滿足。冷盤部分有任食生蠔,生

🔷半自助晚餐 💰528

🔹香煎帶子意大利飯
Pan-Fried Scallop Risotto

🔹烤肉眼扒配薯仔及新鮮蔬菜 💰+38

🔹自助式食物
自助式食物分左幾個部分,其中有冷盤、頭盤、熟食、刺身甜品等,走一轉食到個肚都脹哂。餐廳有多款火腿同芝士,亦有烤麵包機配中、西式湯,食到好滿足。冷盤部分有任食生蠔,生蠔係即食即開,水份多夠哂鮮。另外又有各款沙律、長腳蟹、花蟹、凍蝦同螺等,絕對係好多人嘅心頭好。甜品都好多選擇,尤其係啲蛋糕種類,雪糕都好特別,加入左香港品牌雪糕仲有薑味雪糕,絕非兒嬉。