2018-08-28 338 瀏覽
旺角的韓舍 就好似酒店式自助餐,有燒烤的材料、冷盤、熟食、刺身, 就連 熟食都有好多選擇!有中西式的,還有蟹粥,粉, 湯和糖水等, 所有野都係自取。刺身 有幾款選擇, 三文魚 好肥美好甜, 山貝好爽好鮮甜, 希靈魚就平其他放題厚切左都好好味。熟食我就好欣賞佢有薑醋, 豬腳入味又唔會過淋。壽司中睇得出有HEART , 款項夠多又精緻。火焰長蟹柳- 我本身都真係好鍾意食蟹柳 所以佢燒到少少焦味加芝士味同沙拉醬真不能抗拒。貪得意玩左個章魚小丸子- 好好玩,墨魚同菜都係自己加又可以自己控制燒都有幾脆, 好好呀!! 不過我鍾意個皮硬身脆D,所以就要ON 居居企O係度等囉。 講返燒肉~ 講得出O既肉類都有, 海鮮, 蔬菜什菌類都應有盡有。紅腸 幾大塊喎!肉類都幾大件,唔係大量醃料 , 味道適中而且有BBQ 味道。雞翼都有幾款唔同味道,仲要有海鮮嘅大蜆,扇貝, 魷魚呀。真係試下D 熟食, 試下D燒肉都已經Full 曬, 真係未試得曬佢D 款式。另外個爐雖然用牛油紙墊住黎,但都有燒烤味道, 燒一陣都會燶, 都要換紙咖! 不過咁樣就好好多, 換都好方便!唯一有DD 意見就係抽氣, 大半時間都好好,

熟食我就好欣賞佢有薑醋, 豬腳入味又唔會過淋。

壽司中睇得出有HEART , 款項夠多又精緻。

唯一有DD 意見就係抽氣, 大半時間都好好, 完全冇油煙, 點知尾升唔知點解突然差左, 煙味重左。

最後真係飽到都無乜點食到甜品, 試左個水味嘅啫哩。完