🌟酒肉朋友注意🌟同酒肉朋友聚會又點少得美酒與美食~呢間串燒店一直都係我哋聚會之選係門口已經聞到好香串燒味,串燒價錢適中,三、四十蚊就有交易最吸引我哋嘅係$168就有24款清酒放題,如果飲唔到咁多款都可以以$98 任飲 雞尾酒、葡萄酒同啤酒,邊飲邊食,飲多幾杯都唔心痛🍺Snow Ball因為第二日仲要返工,所以唔禁飲太多😜snow ball 首推!男女適易,易入口,味道略甜,蛋酒同7up 比例完美, encore咗兩三次😆值回票價🍺山柚子酒當然要一試清酒,柚子酒較易入口,夏天飲落好清新,而且酒樽真係非常靚邊飲酒當然要叫啲串燒嚟伴酒🍢 燒韮菜係串燒蔬菜之最,每次食串燒必點!燒到剛好,不會過老影響口感,食落口感鲜香爽口,配上孜然粉真係一絕🍢燒雞軟骨次次嚟呢間都必點~燒到非常香脆爽口用嚟配酒一流~🍢吉列炸蠔一碟4 隻,2 個人食剛好炸到金黃色,入面口感嫩滑飽滿,蠔算肥美多汁!值得一試🍢燒牛舌呢間燒牛舌係用厚切牛舌,食落口感非常足,爽口彈牙,非常有嚼勁🍢孜然蒜蓉茄子(微辣)又係必食之一, 食落一條條絲好滑,孜然粉好香,帶辣度剛好🍢 壽喜燒野菜頂級肥牛鍋推薦!個人幾鐘意呢個肥牛鍋壽喜燒湯底非常濃郁
🌟酒肉朋友注意🌟

係門口已經聞到好香串燒味,串燒價錢適中,三、四十蚊就有交易

🍺Snow Ball
因為第二日仲要返工,所以唔禁飲太多😜

🍺山柚子酒

邊飲酒當然要叫啲串燒嚟伴酒

🍢 燒韮菜
係串燒蔬菜之最,每次食串燒必點!

🍢燒雞軟骨
次次嚟呢間都必點~燒到非常香脆爽口
用嚟配酒一流~

🍢吉列炸蠔
一碟4 隻,2 個人食剛好
炸到金黃色,入面口感嫩滑飽滿,蠔算肥美多汁!值得一試

🍢燒牛舌

🍢孜然蒜蓉茄子(微辣)
又係必食之一, 食落一條條絲好滑,孜然粉好香,帶辣度剛好

🍢 壽喜燒野菜頂級肥牛鍋
推薦!個人幾鐘意呢個肥牛鍋
壽喜燒湯底非常濃郁,帶微甜,入面啲配料非常入味
肥牛嫩清而牛味濃,所以每次嚟都必點!