餐廳: 牛角Buffet (美麗華廣場1期)
資訊:

2023-02-18 856 瀏覽
同一班朋友食飯,諗左好耐食咩好,尖沙咀區到到都唔平,個個都話好肚餓,所以諗到黎美麗華既牛角buffet 食lunch 佢嘅套餐有好幾款,我哋叫左level 3,一入到去,當然例牌咁出去拎牛角名物紫菜飯+2粒温泉玉子!呢個真心正🥰🥰🥰🥰🥰位置係角落頭既,不過黎慣黎熟應該都易揾既呢個温泉玉子紫菜飯真係每次食都唔會厭佢哋真係perfect match (雖然朋友話我似食紫菜多過飯)都係例牌外面拎左啲餐前小吃❤️😝後尾因為掛住食既關係無影相😝其實lunch 都算抵食因為有gold pass既關係,有85折,係成班朋友黎食放題之選,level three,lunch 扣哂折扣,每人埋單大概$420內,我覺得都算ok ar 😝回頭率:❤️❤️❤️❤️❤️

位置係角落頭既,不過黎慣黎熟應該都易揾既

呢個温泉玉子紫菜飯真係每次食都唔會厭
都係例牌外面拎左啲餐前小吃❤️😝