2022-12-05 952 瀏覽
難得產檢後偷到啲時間去食個lunch,嚟咗呢間人氣Cafe,因為平日關係所以都唔係好多人,只有小貓兩隻,感覺上好舒服自在❤️最後叫咗一份吐司同一件蛋糕,已經超級滿足😆超多料嘅火炙帶子,日本柚子果凍,青瓜蟹肉,酸種麵包配沙律菜🥪 $118有日𝓁𝓊𝓃𝒸𝒽去咗呢度買件𝒸𝒶𝓀𝑒吃個包,呢款酸種麵包🥯既配菜好日式,足足有兩大粒火炙嘅日本帶子,另外柚子果凍同蟹肉配埋酸種麵包真係幾夾👍🏻不過價錢就有少少貴🙊但係幾好食既𝐒𝐞𝐚 𝐒𝐚𝐥𝐭𝐞𝐝 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐦𝐞𝐥 𝐑𝐨𝐥𝐥 𝐂𝐚𝐤𝐞 𝐰/ 𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲𝐜𝐨𝐦𝐛 $58眼見好多人介紹呢間,最後自己一個人嚟試吓。咁多款甜品千揀萬揀揀咗呢款海鹽焦糖卷蛋,賣相真係唔錯㗎 !😘不過卷蛋個質感比想像中實在,我自己就比較鍾意食鬆軟口感😆海鹽焦糖配合一齊食嘅話唔算太過甜,不過因為有焦糖脆脆關係,而且焦糖脆脆份量都幾多,單吃就有啲over整體唔算好有驚喜🙈🙈🙈閨蜜同我講抹茶嘅嘢食比較出色,不過🤰🏻唔食得...所以下次先再試❤️

最後叫咗一份吐司同一件蛋糕,已經超級滿足😆

不過價錢就有少少貴🙊但係幾好食既

不過卷蛋個質感比想像中實在,我自己就比較鍾意食鬆軟口感😆

整體唔算好有驚喜🙈🙈🙈
2022-10-21