* 服務態度有待改善* 食物賣相要改善* 下午茶餐諗清楚先好嗌,特別係熱狗* 食返佢嘅酸菜魚應該會好好多同朋友經過附近,朋友選擇咗呢間鋪,因為店入裏都有唔少客人,所以畀人安排到最邊邊、最冷清嘅位置(出菜囗附近) ,無主動畀餐牌,可能因為座位嘅關係,坐咗一陣先至有店員經過,先可以問佢拎餐牌, 因為唔太肚餓所以揀咗下午茶餐,本來已經揮咗手同店員示意要落單(店員已經回應"等陣" ),又等咗一陣,店員幫完其他客人落單之後始終都無嚟落單,朋友再次嗌落單,先至有人過黎。嗌咗一個34蚊嘅熱狗同37蚊嘅半件西多士配雞扒,等咗大約14分鐘,熱狗嚟到拎起手先發覺成個熱狗包畀人劏開咗兩截, 所以咬咗啖之後散曬,啲腸、蔬菜全部跌曬出嚟,而西多士味道同囗感正常,雞扒偏鹹。睇得出好求其咁整一個30幾蚊嘅下午茶餐,如果唔係因為朋友趕時間,未落單前我已經要走人,搵過另一間食。佢嘅酸菜因為未食過,不予置評。
* 服務態度有待改善
* 食物賣相要改善
* 下午茶餐諗清楚先好嗌,特別係熱狗
* 食返佢嘅酸菜魚應該會好好多

下午茶