2023-11-24
今日同姊妹去旺角跳舞💃🏻明明說好的初學者班,超級難囉!!兩個跳到膝頭哥瘀晒🥲🥲因為落堂都成9點半,周圍大多數餐廳都收左檔了,又攰🐶又餓🐷既我地黎左旺中宵夜之選-龍城冰室🐲🐉我地點左個酸菜魚2-3人餐,諗住酸酸辣辣,醒下胃😋🤤套餐包括:3個配菜,分別為酸菜、蘿蔔片、萵筍片2碗白飯🍚🍚2杯飲品🍻另外可以再加配多3種配菜,有不同蔬菜🥬、肉類🥩、海鮮🦐選擇,每款價錢大概$18-$48左右份量超足!!😱😱大大盤酸菜魚,大量魚肉🐟堆成一座小山丘⛰️😂上面鋪滿花椒、辣椒🌶️各種辛香料🥵再撒上菊花瓣🌼🌼視覺效果好強,上枱未食已經覺得秀色可餐🤤🤤🤤魚肉🐟厚薄適中,肉質順滑,一條魚骨都冇,唔識挑魚骨既小朋友可以衝!😍😍而且魚片吸收酸菜湯精華,魚肉的鮮甜混合酸菜及花椒的酸麻,配上一啖白飯-絕!!😋😋最後,餐廳員工態度友善,即使見到餐廳坐滿客人,下單及上菜速度依然迅速,環境亦乾淨衛生👍🏻👍🏻整體上,性價比高,服務同環境都相當優秀👏🏻💯
我地點左個酸菜魚2-3人餐,諗住酸酸辣辣,醒下胃😋🤤
套餐包括:
3個配菜,分別為酸菜、蘿蔔片、萵筍片
2碗白飯🍚🍚
2杯飲品🍻
整體上,性價比高,服務同環境都相當優秀👏🏻💯
招牌酸菜魚大餐