4天前 0 瀏覽
今次去咗熊貓酒店悅來商場,雖然食肆選擇唔多,但呢間台灣麵分店真係值得一試!🍲酸辣湯白菜雲吞配新竹米粉 🍜 酸辣湯一上來已經香氣四溢,白菜雲吞又大又飽滿,仲有啲酸辣湯真係開胃,配埋新竹米粉,爽滑無比,整個感覺就係一字:正!🔥鮮茄濃湯白菜雲吞配粗麵 🍅 鮮茄濃湯味道濃郁,配埋白菜雲吞,真係好食到唔想停口。粗麵嘅口感好Q彈,每一口都係滿滿嘅滿足感。🤤台式豬軟骨刀削麵 🐷 台式豬軟骨飯真係香濃誘人,豬軟骨煮得好腍,入口即化,再配埋刀削麵,每一口都係幸福感爆棚!😋總結 價錢係略貴,但係質素真係保持到!整體來講,呢間台灣麵分店真係唔錯,值得一試!下次再帶朋友過嚟嚟食好嘢!🍲🍜🐼📍地址 熊貓酒店悅來商場

📍地址 熊貓酒店悅來商場