餐廳: 傷心酸辣粉 (金百利廣場)
資訊:

2024-06-12 257 瀏覽
一個人去食野又唔想周圍諗,經開銅鑼灣就去食個酸辣粉啦 😉😉 皇牌口水雞配傷心酸辣粉套餐 $50呢個set都算抵食,皇牌口水雞可以揀辣嘅程度,雞肉尚算香滑,但係唔係好多肉。酸辣粉我選擇走酸,純粹個人口味 🤣🤣 酸辣粉嘅粉,條條煮得啱啱好,有彈性唔會煮到淋晒,而且配有花生碎,豆芽同埋蔥花,增加咗口感同埋豐富度 👍🏻👍🏻 香油海蜇 $38呢個先係主角,每次黎到都一定要食佢!! 今次叫咗呢個係唔辣嘅海蜇,佢都有另外一款紅油海蜇,兩款都好食,純粹睇吓嗰日想唔想食辣 🤣🤣 爽口彈牙!!一流!!凍檸茶 +5 (套餐價)真係一杯凍檸茶,冇咩特別
一個人去食野又唔想周圍諗,經開銅鑼灣就去食個酸辣粉啦 😉😉

皇牌口水雞配傷心酸辣粉套餐 $50

香油海蜇 $38

凍檸茶 +5 (套餐價)
真係一杯凍檸茶,冇咩特別

• 香油海蜇
  • 傷心酸辣粉