2019-10-22
天氣開始涼涼地, 最啱就係約埋班朋友一齊去打邊爐, 任飲任食又可以吹水原本置樂係有兩間自助火鍋嘅, 但咁啱嗰日經過見到有一間已經冇做囉 於是就試下另外一間, 呢間叫做星滙酒家, 任飲任食火鍋雞煲, 雖然都好多人等緊位, 但我哋都只係等咗十分鐘就入得去啦呢度就每人送兩隻鮮蝦, 雖然有啲少, 但算數啦, 好過其他火鍋咁叫極都唔嚟. 佢呢度除咗有火鍋同雞煲食之外, 出面仲有好多熟食, 有炸雞翼呀炸薯條馬拉糕等等, 可以等火鍋料未嚟嗰陣就食d野先咁, 我哋就叫咗個醉雞嚟食. 雖然話係醉雞, 但酒樓都落足本真係有酒香味㗎, 落去個火鍋度真係幾正幾惹味 . 其他食物我哋顧住食都唔記得影相呀 但感覺上去冇走過單, 啲嘢嚟得好足而且好快嚟到. 出面仲有得任食雪糕添, 同朋友吹水吹得耐,. 過曬鐘都冇趕我哋走, 算係咁啦