2016-05-31 562 瀏覽
適逢下雨天, 幸好有預訂位, 否則就要下次光臨了. 坐位設計好有心思, 手袋可以收埋在凳底, 既安全又坐得更舒適😳我就點左呢度比較出名既菜式, 兩人份韓式炒牛肉、豆腐湯加甜辣炸雞.店員會幫我地炒牛肉, 陣陣香氣撲鼻, 口水流不停😝 而即席炒牛肉覺得肉質好新鮮, 同時好入味, 配菜薯仔好淋又甜甜地, 仲有野菜好爽口. 豆腐湯加左好似豆板醬既調味, 少少辣送飯最好不過! 炸雞既醬汁都好香口, 雞肉炸過但好幼嫩, 好好味道!!醒哥當天都有坐鎮, 會周圍巡枱, 可見佢都好緊張自己既生意, 1D都唔馬虎. 其他員工都好有禮貌, 會周圍巡視睇睇食客有咩需要. 當我食緊甜辣炸雞食到成手污糟, 立即遞上濕紙巾, 十分細心!特別一提鋪頭有一部足球機, 適合大人小朋友玩⚽ 廁所都有分男女兩個, 非常衛生~~
炒牛肉
2016-05-28