2024-10-10
早兩日響海濱長廊跑完步時,遇上阿嫂送完姪女返幼稚園,難得咁早撞見,於是一齊去食個Early lunch啦😬之前跑完步間中會黎海之戀呢間分店飲杯咖啡今次我哋每人叫咗一個Set Meal,都算抵食,由最平$98至最貴嘅牛扒Set都只係$168,配有湯或沙律、主菜,甜品,飲品👍🏻🌀經典全日早餐$158呢度個All Day Breakfast 大大份材料好豐富見到就開心🥰有多士,沙律菜、煙肉、香腸、煙三文魚、滑蛋、大啡菇、烤南瓜、蕃茄,竟然有9種材料,重配有我喜歡嘅玫瑰果醬,特別喜歡煙肉,做得恰到好處唔會烤到乾柴,食完真係大滿足呀🌀鮮菇京蔥拌麵$118呢個真係素食之選,而且味道令我有啲驚喜,新鮮炒菇菌、日本大蔥,配香草忌廉醬汁,麵條每條都沾滿忌廉汁嘅香濃味道,菇味超香 😋
之前跑完步間中會黎海之戀呢間分店飲杯咖啡
今次我哋每人叫咗一個Set Meal,都算抵食,由最平$98至最貴嘅牛扒Set都只係$168,配有湯或沙律、主菜,甜品,飲品👍🏻 🌀經典全日早餐$158
有多士,沙律菜、煙肉、香腸、煙三文魚、滑蛋、大啡菇、烤南瓜、蕃茄,竟然有9種材料,重配有我喜歡嘅玫瑰果醬,特別喜歡煙肉,做得恰到好處唔會烤到乾柴,食完真係大滿足呀 🌀鮮菇京蔥拌麵$118